Informasjon om pigmentbehandling med IPL

 

 

Hva kan behandles?

 

De fleste former for pigmentforandringer som f.eks. skjolder, pigmentflekker og fregner i ansikt, på hals, bryst og hender.


Hvordan utføres behandlingen?


All sminke og hudkrem må fjernes før behandlingen. Området markeres event. med en merkepenn, før alt hår barberes bort. Deretter legges et lag med IPL-gele over området.Ved IPL behandling vil et –intens pulserende lys-(IPL) ledes ned i huden slik at lyset absorberes av melaninet i flekken. Lyset omdannes til varme som så ødelegger de cellene hvor melaninet er lagret. I etterkant av behandlingen får du lokal nedkjøling hvis du ønsker det.

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Dersom man er forsiktig med soling og bruker krem med høy solfaktor vil effekten vare lenge. Det er store variasjoner fra person til person. Antall behandlinger varierer også ,men det er normalt med 2-4 behandlinger til å begynne med, for så å ha vedlikeholdsbehandling senere.

 

Er det bivirkninger?

 

Det behandlede området kan være rødt og hovent i noen dager etterpå.Hvor lenge og hvor mye rødt og hovent varierer fra person til person. Pigmentene blir vanligvis mørkere i løpet av det første døgnet, og vil være dette i opp mot en uke. Etter dette vil det mørke pigmentet flasse av.Ikke pirke borti de mørke pigmentene men la de flasse av naturlig

 

Kan alle behandles?

 

Gravide skal ikke behandles. Heller ikke alvorlig diabetes, bruk av medisin som gir alvorlig lysømfintlighet eller a-vitaminsyre på behandlingsområdet kan behandles med IPL. Melasma kan ikke behandles med IPL.

 

Hva bør du være oppmerksom på i forbindelse med behandlingen?

Det er viktig at du ikke har soler deg (sol,solarium,bruningskrem) i 4 uker før og 4 uker etter hver behandlingen.Bruk fuktighetskrem etter behandling.

 

Da vi alle er forskjellige, kan vi på lik linje med alle andre medisinske behandlinger,ikke garantere effekten for hver enkelt kunde. Vi har et godt samarbeid med de beste klinikkene i landet,og holder oss oppdatert på ny kunnskap og behandlingsformer.

Kontakt oss

Adresse

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Addresse: Wilh. Dallsvei 40

E-mail: post@fjerne-tatovering.no

Mobil: 404 63 894

Åpent: Vår klinikk tar imot kunder etter avtale. Vi har ikke generell åpningstid på dagtid.

Vi behandler kunder like mye på kveldstid som dagtid.

 

Våre klinikkhelger i Ålesund foregår på Løvenvold Helse og velvære. Løvenvold gt 11.