Hårstimulerende behandling

 

Vi er en av de få klinikkene som kan tilby våre kunder behandling med laser som stimulerer til hårvekst. Vi har etter hvert opparbeidet oss erfaring som viser at vår laserbehandling har stor effekt.

Vi blir oppsøkt av kunder som ønsker å prøve hårvekststimulerende laser. Problemet med manglende/avtagende hårvekst er større enn man skulle tro. Derfor har vi økende etterspørsel etter vår behandling

Vi er medlem av Svenske Lasermedisinske Selskap de holder til i Stockholm.

Takket være de,har vi fått tilgang til en laser behandling som er utviklet i Finland.

Det er Frisør/hårolog og Aut.laserterapeut Marit Volstad som utfører behandlingen, i samarbeid med klinikkens ledelse.

 

Resultatene er meget gode og vi har svært mange fornøyde kunder.

Laseren vi bruker avgir rødt lys, da dette er frekvensen hårsekkene reagerer best på.

Skal man oppnå god hårvekst er det svært viktig at vi gir riktig dose, det er få laserbehandlinger hvor dosen med laserlys spiller så viktig rolle. For mye laserlys og for lite laserlys stimulerer ikke til hårvekst. Det er dette terapeutiske området våre venner i Finland har forsket seg fram til.

En behandlingsrunde hos oss består av 6 uker med behandling en gang i uken. Ikke forvent noen reaksjoner før det har gått 3-4 uker, da vil de fleste merke en kløe i hodebunnen samt at det kommer små svarte prikker. Vår erfaring er at den synlige hårveksten kommer i gang ved behandlingsrunde nr.2 og at det er en kraftig hårvekst som kommer.

 

De fleste må ha flere behandlingsrunder gjerne med innlagte pauser mellom kurene.

Hvordan virker laser på hårcellene?

Man har kommet fram til at rødt laserlys som treffer hud og hårcellene har størst effekt. Denne lysfrekvensen trenger inn i cellene med Lysenergi i form av fotoner. Fotonene trenger inn i cellens mitocondrie som er motoren i en celle. Dette stimulerer til produksjon av ATP (adenosin-trifosfat) som er celle-energi. Økningen av ATP gjør at cellen reparerer seg selv og blir sunn og stabil, og begynner å produsere hår igjen.

Dette fører da til fornyet hårvekst.

I mange tilfeller er hårcellen blitt så degenerert at ny hårvekst ikke er mulig, så vi kan aldri garantere at alle vil oppleve ny hårvekst

 

Vi har opplevd at mange kunder som i utgangspunktet ikke skulle være mulig å få ny hårvekst pga  langvarig hårtap har blitt meget positivt overrasket.

Kontakt oss

Adresse

Addresse: Kordellen 2

E-mail: post@fjerne-tatovering.no

Mobil: 404 63 894

Åpent: Vår klinikk tar imot kunder etter avtale. Vi har ikke generell åpningstid på dagtid.

Vi behandler kunder like mye på kveldstid som dagtid.

 

Våre klinikkhelger i Ålesund foregår på Løvenvold Helse og velvære. Løvenvold gt 11.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.