Informasjon om hårfjerning med IPL

 

Fjerning av uønsket hår ved hjelp av IPL regnes for å være en av markedets mest effektive og skånsomme metode.

 

Hva kan behandles?

Alle typer mørke/brune hår i ansiktet og på kroppen. Lyse,røde eller grå hår kan ikke behandles, heller ikke dunhår.

 

Hvordan utføres behandlingen ?

All sminke og hudkrem må fjernes før behandlingen. Området markeres event. med en merkepenn, før alt hår barberes bort. Deretter legges et lag med IPL-gele over området.Ved IPL behandling vil et –intens pulserende lys-(IPL) ledes ned i cellene rundt hårsekken via pigmentene i håret og ødelegge hårroten. Effekten er derfor best om man har mørkt hår og lys hud. Effekten reduseres ved lysere hår og mørkere hud. Hår veksler mellom aktive og hvilende faser. Behandlingen virker derfor kun på hår i den aktive vekstfasen.Da mange hår er i hvilefase, er dette årsak til at man trenger flere behandlinger. Det varierer med veksthastighet hvor på kroppen man er, og fra person til person. Derfor kan behandlingsintervall variere fra 4-12 uker.

 

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Etter endt behandlingsforløp vil de fleste hår være borte,men det kan være noen småhår som ikke har vært i vekstfasen og dermed ikke behandlet.Det er også normalt at hårvekst kan endrer seg over tid og man danner nye hårsekker pga f.eks p-piller,graviditet,økt treningsmengde og hormonpåvirkning. De hår som er fjernet kommer ikke tilbake. Dersom man får tilbake hårvekst så skyldes dette nye hårceller som har blitt aktivisert etter endt behandling.

 

Kan alle behandles?

Gravide skal ikke behandles. Heller ikke alvorlig diabetes, bruk av medisin som gir alvorlig lysømfintlighet eller a-vitaminsyre på behandlingsområdet kan behandles med IPL.

 

Hva bør du være oppmerksom på i forbindelse med behandlingen?

Det må være hår i hårsekken. Derfor må du ikke nappe,bruke hårfjerningskrem eller voksing minimum 3 uker før behandlingen på det aktuelle området.Ved første gangs behandling er det en fordel at hårene er noe utvokset slik at terapeuten kan se på farge og tykkelse av håret.Etter dette er det best at du kommer ferdig barbert på behandlingsområdet.Er huden solingsbrun pga soling,solarium eller bruningskrem kan pigmentforandringer oppstå .Det er derfor viktig at du ikke har soler deg (sol,solarium,bruningskrem) i 4 uker før og 4 uker etter hver behandlingen

 

Uønsket hårvekst kan være forårsaket av medisinske tilstander. Behandling med IPL vil ikke gjøre noe med årsakene, men kun bedre det kosmetiske med redusert hårvekst.

 

Da vi alle er forskjellige, kan vi på lik linje med alle andre medisinske behandlinger,ikke garantere effekten for hver enkelt kunde. Vi har et godt samarbeid med de beste klinikkene i landet,og holder oss oppdatert på ny kunnskap og behandlingsformer.

Kontakt oss

Adresse

Addresse: Kordellen 2

E-mail: post@fjerne-tatovering.no

Mobil: 404 63 894

Åpent: Vår klinikk tar imot kunder etter avtale. Vi har ikke generell åpningstid på dagtid.

Vi behandler kunder like mye på kveldstid som dagtid.

 

Våre klinikkhelger i Ålesund foregår på Løvenvold Helse og velvære. Løvenvold gt 11.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.