En orientering om å fjerne/bleke tatoveringer med laser.

 

Metoden for å fjerne tatoveringer med laser er godt utprøvd og dokumentert.

 

Hos oss har vi fått Pico-laser . Dette er den siste generasjon laser som gir færrest komplikasjoner og  behandler mest effektiv

Utfallet av behandlingen varierer fra person til person og på ulike deler av kroppen. Mange tatoveringer forsvinner helt, mens andre etterlater en skygge eller rester av pigment. Det beste resultat får vi når tatoveringen er svart eller bare har mørke pigmenter.
Antall behandlinger kan varierer fra 4 opp til 15 avhenger av flere faktorer: antall farger, alder, dybde i huden og type blekk. Tatoveringen skal blekne mer og mer. Ingenting skal ut igjennom huden og ikke noe arr skal være igjen.


Laserens energipulser ( Q-Switch) knuser fargepigmentene så små at kroppens immunforsvar (hvite blodlegemer og lymfesystem) greier å transportere de ut av kroppen. Behandlingen skjer med minimum 6-8 ukers mellomrom. Kroppen trenger tid på å fjerne pigmentene som skal vekk.

 

Behandlingsform: Vi holder laseren som en penn mot huden. Laserlyset kommer i skarpe pulser og vi flytter laserhåndstykket over tatoveringen din. Laserterapeuten og kunden bruker vernebriller under behandling.

Smerter: Noen sier  at det gjør litt vondt, men det varierer fra person til person og plass på kroppen . Føles som  noen knipser en gummistrikk mot huden. De som er redd for å starte behandling pga smerter behøver ikke være redd. Vi har mange muligheter for smertereduksjon.(lokalbedøvelse, smertekrem m.m)

 

Etterbehandling: Når vi er ferdig med behandlingen smører vi på en salve som er tilpasset laserbehandling. Man får ikke lov til å få vann på området før etter 10 timer (dusj o.l.) De nærmeste døgnene får man dusje men ikke vask området med såpe, kommer det såpe så skyll det av, klapptørking. Etter et par dager vil området som regel begynne å klø. Dette er normalt, da kan man smøre på en fuktighetskrem. Ikke klø. Fuktighetskremen må ikke inneholde: allergener, parfyme eller parabener og ikke være for fet

Det er ikke lov å utsette området for sollys/solarium de første 6 ukene etter behandling, blek hud er best egnet for laserbehandling. Bruk krem med høy solfaktor (minimum 25)

 

Enkelte vil oppleve at tatoveringen blir mer synlig etter første behandling, dette er normalt. Det er tegn på at kroppen har kommet til fargepigmentene og holder på å fjerne disse. At den hvite bindevev-kapselen som er dannet rundt blekkpigmentene er nedbrutt. Dette gjelder spesielt eldre tatoveringer.

Behandlet området kan føles solbrent de første dagene                           Hva fjerning/bleking av en tatovering vil koste er umulig å si uten en konsultasjon eller et bilde.

 

 

 

Kontakt oss

Adresse

Addresse: Kordellen 2

E-mail: post@fjerne-tatovering.no

Mobil: 404 63 894

Åpent: Vår klinikk tar imot kunder etter avtale. Vi har ikke generell åpningstid på dagtid.

Vi behandler kunder like mye på kveldstid som dagtid.

 

Våre klinikkhelger i Ålesund foregår på Løvenvold Helse og velvære. Løvenvold gt 11.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.