En orientering om å fjerne/bleke tatoveringer med laser.

 

Metoden for å fjerne tatoveringer med laser er godt utprøvd og dokumentert. I den senere tiden har det kommet nye måter å bruke laseren på, gjerne i kombinasjon med andre lasere Dette betyr at antall besøk på klinikken blir færre.

 

Hos oss har vi fått Pico-laser . Dette er den siste generasjon med laser som gir færrest komplikasjoner og  behandler mest effektiv

Utfallet av behandlingen varierer fra person til person og på ulike deler av kroppen. Mange tatoveringer forsvinner helt, mens andre etterlater en skygge eller rester av pigment. Det beste resultat får vi når tatoveringen er svart eller bare har mørke pigmenter.
Antall behandlinger kan varierer fra 4 opp til 15 avhenger av flere faktorer: antall farger, alderen på den, hvor dypt i huden den sitter og sammensetningen av blekket. Prinsippet med laserfjerning av tatovering er at den skal blekne mer og mer. Ingenting skal ut igjennom huden og ikke noe arr skal være igjen.


Prinsippet med laser er å knuse fargepigmentene så små at kroppens immunforsvar (hvite blodlegemer og lymfesystem) kan transportere dem ut av kroppen. Behandlingen skjer med minimum 6-8 ukers mellomrom. Dette fordi kroppen trenger tid på å fjerne pigmentene som skal vekk.

 

Behandlingsform: Vi holder laseren som en penn mot huden. Laserlyset kommer i skarpe pulser og vi flytter laserhåndstykket over tatoveringen din. Laserterapeuten og kunden bruker vernebriller under behandling.

Smerter: I løpet av behandlingen sier noen at det gjør litt vondt, men det varierer fra person til person. Enkelte plasser på kroppen er mer smertefullt enn andre. Mange føler som om noen knipser en gummistrikk mot huden.Mange mener det er mindre smertefullt å få tatovering enn å fjerne den.De som er redd for å starte behandling pga smerter behøver ikke være redd. Vi har mange muligheter for smertereduksjon.(lokalbedøvelse, smertekrem m.m)

 

Etterbehandling: Når vi er ferdig med behandlingen smører vi på en salve som er tilpasset laserbehandling. Laseren vi bruker produserer varme,derfor er det viktig å tenke forebygging mot varmeskade. Ha på kalde omslag ol. Man får ikke lov til å få vann på området før etter 10 timer (dusj o.l.) De nærmeste døgnene får man dusje men ikke vask området med såpe, kommer det såpe så skyll det av, klapptørking. Etter et par dager vil området som regel begynne å klø. Dette er normalt da kan man smøre på en fuktighetskrem. Ikke klø. Fuktighetskremen må ikke inneholde: allergener, parfyme eller parabener og ikke være for fet

Det er ikke lov å utsette området for sollys/solarium de første 6 ukene etter behandling, blek hud er best egnet for laserbehandling. Bruk krem med høy solfaktor (minimum 25)

 

Enkelte vil oppleve at tatoveringen blir mer synlig etter første behandling, dette er normalt. Det er tegn på at kroppen har kommet til fargepigmentene og holder på å fjerne disse. At den hvite bindevev-kapselen som er dannet rundt blekkpigmentene er nedbrutt. Dette gjelder spesielt eldre tatoveringer.

Behandlet området kan føles solbrent de første dagene.. Alle er forskjellig og reagerer ulikt. Får men en reaksjon på behandlet område som ikke føles normalt, kontakt klinikken med en gang
Hva fjerning/bleking av en tatovering vil koste er umulig å si uten en konsultasjon eller et bilde.

Kvalitet og service er viktig for oss, vi ønsker å gi alle våre kunder en best mulig opplevelse.

Alle er velkomne til konsultasjon på klinikken. Ring eller send mail for å avtale tid eller ved spørsmål.

 

Kontakt oss

Adresse

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Addresse: Wilh. Dallsvei 40

E-mail: post@fjerne-tatovering.no

Mobil: 404 63 894

Åpent: Vår klinikk tar imot kunder etter avtale. Vi har ikke generell åpningstid på dagtid.

Vi behandler kunder like mye på kveldstid som dagtid.

 

Våre klinikkhelger i Ålesund foregår på Løvenvold Helse og velvære. Løvenvold gt 11.