Fraksjonell behandling med CO2 laser

 

 

Vi bruker i dag kun CO2 fractional laser i behandling mot arr/acnearr. Dette er metoden som gir best resultat på markedet. Vi tilbyr bedøvelsekrem på forhånd .

 

Fraksjonell behandling med CO2 laser

 

Ved behandling med fraksjonell CO2 -laser kan vi redusere rynker og linjer i ansiktet.

Redusere : arr, solskadet hud, acnearr  strekkmerker etter fødsel og fjerne pigmentflekker, vorter og lignende)

 

Resultatet kan i mange tilfeller sees allerede etter første behandling.

Fraksjonell  CO2-laser er i dag den beste metoden for hudforbedring. Behandlingen gir en fornyelse av hudens øverste hudlag (horncellelaget), samt oppstramming av bindevevet. Aldringsprosessen bremses og fører til en klar forbedring av hudens utseende. Behandlingen hjelper huden med collagen produksjonen som sørger for spenst, fasthet og fuktighet.

Glattere hud og reduksjon av fine linjer gjør at huden fremstår som frisk og sunn. Huden føles glatt, myk og fastere.

Forberedelse før behandling:

 

-Kunder som ønsker en fraksjonell CO2 laserbehandling bør holde seg unna sol eller solarium i 4 uker før behandling. Kundene må heller ikke ha forkjølelsessår, kviseutbrudd eller gjennomgått annen ansiktsbehandling, som peeling eller injeksjoner. All makeup må fjernes fra hele ansiktet dagen før behandlingen. 1-2 timer før behandlingen får man bedøvelsekrem  for å gjøre behandlingen så behagelig som mulig.

 

Behandlingsmetoden  går ut på at vi bruker en CO2-laser med en skanner som tegner et spesielt mønster, dette gjør at ca 70 % av huden er urørt. Nye elastiske fibre blir bygget opp og collagenet blir stimulert.

 

Hvem kan ikke behandles:

 

-Kunder som har lett for å danne store arr (hypertrofiske arr) eller har lett for å få pigmentforandringer.  Alvorlig hjertesykdom, nedsatt immunforsvar, alvorlig psykisk lidelse eller annen alvorlig sykdom. Kunder som har brukt medisinen  Roaccutan  eller tilsvarende mot kviser må ikke behandles med co2-laser før etter et år.

 

 

 

Etter behandling:

 

De 4-5 første dagene etter behandlingen  vil man ikke se så veldig presentabel ut.

Du vil få kalde omslag og dette vil føles behagelig. Du kan dusje daglig fra morgenen dagen etter behandling og vaske ansiktet med en mild såpe. Håret kan vaskes samtidig. Etterpå bør du la huden lufttørke, eventuelt kan du bruke hårføner med kald luft. Så påsmøres et tynt lag med hvit vaselin. Dersom huden tørker ut i løpet av dagen skal du påføre mer hvit vaselin.

For de som har behov for smertestillende medikamenter  anbefales . Paracet 1 gram 4 ganger daglig ,gjerne kombinert med Ibux 400 mg tatt samtidig. Les pakningsvedleggene nøye. Vanligvis har man ikke mer ubehag enn en følelse av kraftig solbrenthet. Huden vil være delvis dekket av et meget tynt gråaktig sjikt, som etter hvert blir mer brunlig og vil forsvinne i løpet av den første uken. Fordi dette laget forsvinner flekkvis, kan det se litt rart ut, men det er altså helt normalt den første uken. Noen flekker kan stå igjen ytterligere noen dager.

 

Når er jeg tilbake i jobb?

 

De som ønsker det kan begynne i arbeid igjen etter 4-5 dager. De som fortsatt har noen gjenværende mørke flekker, og samtidig et arbeid som innebærer mye kontakt med andre, vil foretrekke å vente i 2-3 dager til.

Når huden fremstår som normal, om enn litt rød, er det på tide å begynne å bruke fuktighetskrem med høy solfaktor.  Krem kan kjøpes på vår klinikk. Velger du å kjøpe krem en annen plass så pass på at den ikke inneholde parfyme, allergener, parabener eller virker peelende, og minst ha solfaktor 30. Ikke bruk krem med Aloe Vera. Ikke utsett huden for mye sol eller betydelig vær og vind den første tiden.

Når kan jeg begynne å bruke makeup?

Makeup kan brukes når den første tilhelningsfasen er over, vanligvis etter 5 til 7 dager. Normalt vil huden være noe rødere enn tidligere. Ønsker man å skjule dette med dekkrem, bør man påføre fuktighetskrem først og vente i 15 minutter før dekkremen påføres. God hudpleie er viktig for at resultatet skal vare. Huden er litt ømfintlig de første ukene. Man skal derfor være varsom når man renser huden for makeup. En mild rensekrem kan brukes forsiktig, eventuelt vann og mild såpe. Etter rensing brukes fuktighetskrem med solfaktor 30 eller høyere som beskrevet.

 

Dette bør kundene være oppmerksom på:

 

Noen dager etter behandlingen føler mange at det klør i huden. Ikke klø. Dette er helt normalt og skyldes frigjørelse av histaminer i huden. Kløen er noen ganger verst om natten og kan forebygges ved ikke å ha alt for varmt soveværelse.

Det kan oppstå infeksjoner i huden etter behandling. Tegn på infeksjon er rødme, ømhet, hevelse i huden og eventuelt feber. Ofte merkes en tilbakegang i tilhelingsprosessen. Det er viktig at du kontakter klinikken hvis noen av disse symptomene oppstår slik at du kan få riktig behandling. Risikoen for infeksjon er størst de første dagene.

Har man en mørk hudtype eller blir lett brun om sommeren, er det en økt risiko for å danne pigmentflekker på de behandlede områdene. Den nye huden er mer mottagelig for sol og blir derfor brunere. Pigmentflekker kan unngås ved å avstå fra soling de første 2 til 3 månedene etter behandling. Disse pigmentflekkene forsvinner av seg selv.

 Oppblussing av akne/kviser kan skje hos de som behandles for aknearr. I sjeldne tilfeller er det nødvendig å behandle aknen med antibiotika eller Roaccutane el. Dette vil ikke medføre fornyet arrdannelse.

 

Kvalitet og service er viktig for oss og vi ønsker å gi alle våre pasienter en best mulig opplevelse rundt behandlingen.

Alle er velkomne til konsultasjon på klinikken. Ring eller send mail for å avtale tid eller ved spørsmål.

Kontakt oss

Adresse

Addresse: Kordellen 2

E-mail: post@fjerne-tatovering.no

Mobil: 404 63 894

Åpent: Vår klinikk tar imot kunder etter avtale. Vi har ikke generell åpningstid på dagtid.

Vi behandler kunder like mye på kveldstid som dagtid.

 

Våre klinikkhelger i Ålesund foregår på Løvenvold Helse og velvære. Løvenvold gt 11.

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.